Unofficial magicJack Forum

Unofficial magicJack Forum

Your Unofficial magicJack and magicJack Plus phone service information resource
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Always have to reset MJ

 
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> Magic Jack Technical Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mvsmpsn
MagicJack Newbie


Joined: 29 Oct 2008
Posts: 3

PostPosted: Wed Oct 29, 2008 7:02 pm    Post subject: Always have to reset MJ

My MagicJack works fine for little while each day. Then it won't ring through or I can't make or receive a call. I have to unplug it and wait 15 seconds plug it back in. Then all is good. The daily ritual is getting old. Is there any thing that I can do?
Mike
Back to top
View user's profile Send private message
laserjobs
Dan Should Pay Me


Joined: 12 Nov 2007
Posts: 670

PostPosted: Wed Oct 29, 2008 7:16 pm    Post subject:

Is your computer going into sleep or standby mode?
Back to top
View user's profile Send private message
mvsmpsn
MagicJack Newbie


Joined: 29 Oct 2008
Posts: 3

PostPosted: Wed Oct 29, 2008 7:20 pm    Post subject:

Neither, I leave it on. The only thing that might be different is that I use microsoft account manager to keep my kids of certain sites. I push the switch account button and it leave my account on. on.
Back to top
View user's profile Send private message
laserjobs
Dan Should Pay Me


Joined: 12 Nov 2007
Posts: 670

PostPosted: Wed Oct 29, 2008 7:27 pm    Post subject:

You might want to try running MJ as a service and see if that works.
http://www.phoneservicesupport.com/magic-jack-as-a-service-a-better-way-t1364.html
Back to top
View user's profile Send private message
mvsmpsn
MagicJack Newbie


Joined: 29 Oct 2008
Posts: 3

PostPosted: Thu Oct 30, 2008 9:22 pm    Post subject:

I'm sorry, but I am clueless when it comes to some of semicharm's instructions. I couldn't do step 4. where do I get rktools.exe. What is cmd? I can do some things with my computer, but these instructions are a little over my head without some help. Unless there is an easier way or instructions for dummies?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> Magic Jack Technical Support All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB Ultra Turbo Extended Edition Live © 2001-9999, phpBB Group
magicJack and magicJack Plus are trademarks of magicJack LLP. This website is in no way affiliated, endorsed, or sponsored by magicJack LLP, and is an unofficial forum for consumers to openly communicate regarding their experiences with the magicJack products.