Unofficial magicJack Forum

Unofficial magicJack Forum

Your Unofficial magicJack and magicJack Plus phone service information resource
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Lost sound in computer when plugged MJ in

 
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> Magic Jack Technical Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Rkpehrson
MagicJack Newbie


Joined: 18 Dec 2007
Posts: 2

PostPosted: Tue Dec 18, 2007 10:09 pm    Post subject: Lost sound in computer when plugged MJ in

Does anybody know how to fix laptop sound? It works fine without MJ plugged in but when I plug in I lose all sound in my laptop. I'm using Vista Home premium. help
Back to top
View user's profile Send private message
bigballa2345
magicJack Apprentice


Joined: 18 Nov 2007
Posts: 12

PostPosted: Tue Dec 18, 2007 11:32 pm    Post subject:

your problem may lie in that vista is using your mj as the default sound device when it is plugged in. you should go to your sound options and be sure that tigerjet isn't labeled as your sound device. also an easy way to find out is just to pick up your phone and press a key. start something on your computer and see if that sound goes through your telephone. if so you definitely need to change the target for your sound. while i know most things about computers, i am a rookie with vista and can't tell you how to get to that option. i am sticking with xp till vista gets more dependable. maybe someone else could point you how to fix this if you dont know how. good luck
Back to top
View user's profile Send private message
mphixson
MagicJack Expert


Joined: 12 Nov 2007
Posts: 98
Location: Massachusetts

PostPosted: Sat Dec 22, 2007 6:47 pm    Post subject:

Start, control panel, hardware and sound, click on sound, you will see a panel come up, on the playback tab, select another audio device (i.e. speakers) by highlighting, then click the DEFAULT button. a green checkmark will appear by the DEFAULT audio device, click OK and close it.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> Magic Jack Technical Support All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB Ultra Turbo Extended Edition Live © 2001-9999, phpBB Group
magicJack and magicJack Plus are trademarks of magicJack LLP. This website is in no way affiliated, endorsed, or sponsored by magicJack LLP, and is an unofficial forum for consumers to openly communicate regarding their experiences with the magicJack products.