Unofficial magicJack Forum

Unofficial magicJack Forum

Your Unofficial magicJack and magicJack Plus phone service information resource
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
The simple way I got contacts to load

 
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> Magic Jack Technical Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
spokes
magicJack Apprentice


Joined: 25 Feb 2010
Posts: 14

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 5:16 pm    Post subject: The simple way I got contacts to load

open browser\tools\Internet options\@ top click Advanced\securty section-click "allow active content to run in files on My Computer"\apply\ok
Unplug MJ, Plug back in, may need to run update http://upgrades.magicjack.com/upgrade/upgrade.exe
This worked for me, it opened up AddressBook and allowed it to install
Back to top
View user's profile Send private message
newtoncd
Dan isn't smart enough to hire me


Joined: 09 Jan 2009
Posts: 216

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 5:30 pm    Post subject: Re: The simple way I got contacts to load

spokes wrote:
open browser\tools\Internet options\@ top click Advanced\securty section-click "allow active content to run in files on My Computer"\apply\ok
Unplug MJ, Plug back in, may need to run update http://upgrades.magicjack.com/upgrade/upgrade.exe
This worked for me, it opened up AddressBook and allowed it to install


To follow-up with another option, I got mine to download by opening IE and then selecting: Tools -> Internet Options -> Advanced -> Security -> Reset All Zones to Default Level.
Back to top
View user's profile Send private message
spokes
magicJack Apprentice


Joined: 25 Feb 2010
Posts: 14

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 5:36 pm    Post subject:

Whats really odd now I don't see, CD-Rom magicJack drive, MJ the removable drive, but it loaded and works fine.
Back to top
View user's profile Send private message
MorkeuM
magicJack Apprentice


Joined: 25 Oct 2009
Posts: 19
Location: Drummondville, Canada

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 5:38 pm    Post subject:

Don't know if you are aware of this, but there's a fix on the MJ website for the contact list issue. I just applied it and got my contact list back as well as my call log.

http://www.magicjack.com/9/fixes.asp
Back to top
View user's profile Send private message
spokes
magicJack Apprentice


Joined: 25 Feb 2010
Posts: 14

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 5:45 pm    Post subject:

Yes to post above:

http://upgrades.magicjack.com/upgrade/upgrade.exe and http://www.magicjack.com/9/fixes.asp will get you version 1.92.5305.3709 upgrade
Back to top
View user's profile Send private message
donschjr
MagicJack User


Joined: 24 Jan 2010
Posts: 33

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 6:20 pm    Post subject:

MorkeuM wrote:
Don't know if you are aware of this, but there's a fix on the MJ website for the contact list issue. I just applied it and got my contact list back as well as my call log.

http://www.magicjack.com/9/fixes.asp


Lucky me got the Lucky You update today and lost my contacts, the fix at the link was no help.
Back to top
View user's profile Send private message
spokes
magicJack Apprentice


Joined: 25 Feb 2010
Posts: 14

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 6:36 pm    Post subject:

donschjr wrote:
MorkeuM wrote:
Don't know if you are aware of this, but there's a fix on the MJ website for the contact list issue. I just applied it and got my contact list back as well as my call log.

http://www.magicjack.com/9/fixes.asp


Lucky me got the Lucky You update today and lost my contacts, the fix at the link was no help.


Did you try resetting internet options as mentioned above? There are two options, the first one worked for me, I have tried it with not allowing and allowing active content to run in files on My Computer, only works when I click "allow" and there is the Default setting mentioned.
Back to top
View user's profile Send private message
donschjr
MagicJack User


Joined: 24 Jan 2010
Posts: 33

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 7:17 pm    Post subject:

I didn't change my internet options and I won't be changing them. My TC runs with no virus software and I can't allow things to install whenever they want. The point is moot now anyhow, I've decided I've wasted enough time and money trying to get decent service from my MJ. I've ordered a TK6000 to try and if it has the same problems I'll go back to a regular phone.
Back to top
View user's profile Send private message
sabresfan
Dan Should Pay Me


Joined: 12 Feb 2009
Posts: 673
Location: Buffalo NY

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 7:22 pm    Post subject:

donschjr wrote:
I didn't change my internet options and I won't be changing them. My TC runs with no virus software and I can't allow things to install whenever they want. The point is moot now anyhow, I've decided I've wasted enough time and money trying to get decent service from my MJ. I've ordered a TK6000 to try and if it has the same problems I'll go back to a regular phone.
Let us know how the tk6000 works for you. When I get the extra cash I wouldn't mind trying one out.
Back to top
View user's profile Send private message
spokes
magicJack Apprentice


Joined: 25 Feb 2010
Posts: 14

PostPosted: Tue Mar 02, 2010 7:34 pm    Post subject:

donschjr wrote:
I didn't change my internet options and I won't be changing them. My TC runs with no virus software and I can't allow things to install whenever they want. The point is moot now anyhow, I've decided I've wasted enough time and money trying to get decent service from my MJ. I've ordered a TK6000 to try and if it has the same problems I'll go back to a regular phone.


After you allow active content to run in files on My Computer, you can plug MJ in, run update, then un-click it and MJ will run with contacts loaded, but you may have to do this everytime you restart your computer. The reason AddressBook wont load is result of loading SP2, As for no virus protection, you could try Malicious Software Removal Tool, it is a malware remover, better then none @ all.
P.S. Let us know about the TK6000, I am always interested in a better product if I can scrape up the cash as well.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> Magic Jack Technical Support All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB Ultra Turbo Extended Edition Live © 2001-9999, phpBB Group
magicJack and magicJack Plus are trademarks of magicJack LLP. This website is in no way affiliated, endorsed, or sponsored by magicJack LLP, and is an unofficial forum for consumers to openly communicate regarding their experiences with the magicJack products.