Unofficial magicJack Forum

Unofficial magicJack Forum

Your Unofficial magicJack and magicJack Plus phone service information resource
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Thin Client problem only, 3 beeps and disconnects

 
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> Using magicJack on a Thin Client
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lseay29
magicJack Apprentice


Joined: 16 Jan 2010
Posts: 17
Location: United States

PostPosted: Tue Oct 19, 2010 2:00 pm    Post subject: Thin Client problem only, 3 beeps and disconnects

Several months ago my MJ started giving 3 beeps and disconnects on certain numnbers. I could call these numbers with my cell phone with no issues. The phone numbers are residential numbers not in a special exchange or service area requiring additional charges as some people are reporting. I am now troubleshooting this issue and found the MJ works fine on a desktop and wireless laptap computer to these same numbers. Also some people calling our number and when we call our number now for voicemail, receive an number unavailable message and then goes to voicemail. Did MJ push down another "lucky update" causing this problem? Are other TC 5700 users having this issue and if so has a solution been found?
Back to top
View user's profile Send private message
lseay29
magicJack Apprentice


Joined: 16 Jan 2010
Posts: 17
Location: United States

PostPosted: Tue Oct 19, 2010 3:48 pm    Post subject:

For further clarification the MJ has been uninstalled, reinstalled, upgraded to the 8 Oct version, same results with and without the USB dongle and different rear USB connections on the HP 5700 TC computer. Some of the numbers we are calling and receiving the 3 beeps are 804-796-30XX, 804-355-38XX, 804-746-10XX, and 804-355-24XX. Everything was working fine until around the end of July when we first noticed a problem.
Back to top
View user's profile Send private message
oldtimercurt
Dan isn't smart enough to hire me


Joined: 07 Feb 2009
Posts: 281
Location: Pensacola

PostPosted: Tue Oct 19, 2010 4:03 pm    Post subject:

There have been reports of MJ blocking numerous prefixes around the country. A search might locate some of the posts. I don't have the problem (yet) so I'm not searching.

OTC
Back to top
View user's profile Send private message
bitstopjoe
Future magicJack CEO


Joined: 13 Sep 2008
Posts: 2844
Location: North East Pennsylvania

PostPosted: Tue Oct 19, 2010 4:14 pm    Post subject:

oldtimercurt wrote:
There have been reports of MJ blocking numerous prefixes around the country. A search might locate some of the posts. I don't have the problem (yet) so I'm not searching.

OTC


TRUE but what makes his problem odd and unique he says when he uses his MJ on his desktop and laptop he can call those same numbers with no problem.. Has me scratching my head for sure..
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
lseay29
magicJack Apprentice


Joined: 16 Jan 2010
Posts: 17
Location: United States

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 4:53 pm    Post subject:

That is correct. The phone numbers can be dialed with Magicjack from a laptop or desktop both with XP and another laptop with Windows 7. This proves it is NOT the same problem others are having with Magicjack restricting the numbers. But with the TC dialing these numbers I get the three beeps and disconnected. No changes were made to the TC since this problem started making me think it is a Magicjack upgrade problem. I removed and reinstalled the Magicjack software again today on the TC with the same results.
Back to top
View user's profile Send private message
bitstopjoe
Future magicJack CEO


Joined: 13 Sep 2008
Posts: 2844
Location: North East Pennsylvania

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 5:07 pm    Post subject:

lseay29 wrote:
That is correct. The phone numbers can be dialed with Magicjack from a laptop or desktop both with XP and another laptop with Windows 7. This proves it is NOT the same problem others are having with Magicjack restricting the numbers. But with the TC dialing these numbers I get the three beeps and disconnected. No changes were made to the TC since this problem started making me think it is a Magicjack upgrade problem. I removed and reinstalled the Magicjack software again today on the TC with the same results.

Any chance you need to update the ram on your TC? After the major MJ 2.0 update it sucks more resources and maybe your ram isnt enough.. Just a thought.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
lseay29
magicJack Apprentice


Joined: 16 Jan 2010
Posts: 17
Location: United States

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 5:51 pm    Post subject:

Joe my RAM is 512K and 1G DOM so that should not be an issue. No changes had been made to the TC before or after this issue started. I know it has me puzzled too.
Back to top
View user's profile Send private message
bitstopjoe
Future magicJack CEO


Joined: 13 Sep 2008
Posts: 2844
Location: North East Pennsylvania

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 5:57 pm    Post subject:

Is it possible the USB on your TC is underpowered? Have you tried a different usb port or a powered usb hub?? Of course you are not using that crappy extension cord which came with your MJ right?
Have you tried another TC? Or know someone who has one you can try it on?
Yep running out of ideas here so if some make you roll your eyes and go SHEESH, sorry Smile
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
lseay29
magicJack Apprentice


Joined: 16 Jan 2010
Posts: 17
Location: United States

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 6:40 pm    Post subject:

I just set my RAM DISK manager to the maximum of 64 KB to see if that made a difference but it did not. It was previously at 24KB. Also I may have misled readers by saying I have tried it with and without the dongle, Actually I meant to say with and without the USB adapter. I do not have it installed as a service to run without the dongle.
Back to top
View user's profile Send private message
bitstopjoe
Future magicJack CEO


Joined: 13 Sep 2008
Posts: 2844
Location: North East Pennsylvania

PostPosted: Wed Oct 20, 2010 6:45 pm    Post subject:

lseay29 wrote:
I just set my RAM DISK manager to the maximum of 64 KB to see if that made a difference but it did not. It was previously at 24KB. Also I may have misled readers by saying I have tried it with and without the dongle, Actually I meant to say with and without the USB adapter. I do not have it installed as a service to run without the dongle.

I didnt mean the dongle but the short extenson cord that came with the dongle..It is a piece of crap and causes all kinds of weird problems.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> Using magicJack on a Thin Client All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB Ultra Turbo Extended Edition Live © 2001-9999, phpBB Group
magicJack and magicJack Plus are trademarks of magicJack LLP. This website is in no way affiliated, endorsed, or sponsored by magicJack LLP, and is an unofficial forum for consumers to openly communicate regarding their experiences with the magicJack products.