Unofficial magicJack Forum

Unofficial magicJack Forum

Your Unofficial magicJack and magicJack Plus phone service information resource
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
troubles with x-lite

 
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> magicJack Tips, Tricks, and Hacks
View previous topic :: View next topic  
Author Message
bozo6090
MagicJack Newbie


Joined: 25 Jul 2009
Posts: 1

PostPosted: Sun Jul 26, 2009 1:40 am    Post subject: troubles with x-lite

I have run the utilities suite to discover my sip credentials.
So i wanted to see if i could use them, e.g. in x-lite -- I usually get
"Registration error: 410 - Gone"
This happened many, many times; I tweaked around and got a newer edition of x-lite. Same thing, over and over; same thing.
About an hour later, suddenly it worked "Ready Your Username is: E...".
Now if I closed the app and opened it a few times it sometimes works and sometimes gets the 410 error, about half-and-half

Does anyone know why that might happen?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> magicJack Tips, Tricks, and Hacks All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB Ultra Turbo Extended Edition Live © 2001-9999, phpBB Group
magicJack and magicJack Plus are trademarks of magicJack LLP. This website is in no way affiliated, endorsed, or sponsored by magicJack LLP, and is an unofficial forum for consumers to openly communicate regarding their experiences with the magicJack products.