Unofficial magicJack Forum

Unofficial magicJack Forum

Your Unofficial magicJack and magicJack Plus phone service information resource
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Unable to access your magicJack error

 
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> Magic Jack Technical Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sparkbox
MagicJack User


Joined: 15 Mar 2008
Posts: 33
Location: Columbus, OH

PostPosted: Wed Mar 19, 2008 10:20 pm    Post subject: Unable to access your magicJack error

I did the magicfix everything tests ok except this:

Unable to access your magicJack. Please reinsert the magicJack and contact tech support if the problem continues

The magicjack works but was curious why this test fails.

I am running Vista 32bit Business on A Fuji T2010 tablet pc
Back to top
View user's profile Send private message
str8shooter
magicJack Apprentice


Joined: 19 Mar 2008
Posts: 26

PostPosted: Sat Mar 22, 2008 5:34 pm    Post subject: Unable to access your magicJack error

Mine does the same thing. It would't be a problem, but you won't be able to update your MJ. I have ordered a replacement for mine. Good luck.

Jerry
Back to top
View user's profile Send private message
afinegold
magicJack Apprentice


Joined: 17 Mar 2008
Posts: 23
Location: Bellevue, WA

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 1:07 am    Post subject:

Ignore the "false" report you're getting.

I had the same issue last night with my new MJ. I chatted with a rep who asked what version of Windows I was using. When I said Vista, he said to ignore the warning, the big red X, because it was not a problem, just some glitch in MagicFix. That makes sense because all 15-20 other lines had a green checkmark, and , like you, I'm able to dial in and out just fine.

Al--
Back to top
View user's profile Send private message
sparkbox
MagicJack User


Joined: 15 Mar 2008
Posts: 33
Location: Columbus, OH

PostPosted: Sun Mar 23, 2008 11:55 am    Post subject:

I thought it might be a problem with vista however I receive the error on XP SP2 machines as well. I have mJ coming later this week - will see if also has the error.
Back to top
View user's profile Send private message
bravoland
MagicJack Newbie


Joined: 29 Dec 2007
Posts: 3

PostPosted: Tue Mar 25, 2008 9:18 am    Post subject:

I am interested to know how this works for you as well.. i just got a replacement in last week (old magicjack only showed up as unknown device on 3 pc's ...smelled 'burnt'

i remember the magicfix showing fine for everything though

my new one has the red x for this .. although phone appears to work fine.
Back to top
View user's profile Send private message
str8shooter
magicJack Apprentice


Joined: 19 Mar 2008
Posts: 26

PostPosted: Tue Mar 25, 2008 10:55 am    Post subject:

You folks might want to try the beta mac update. This is for PC's as well. Here's the address:

http://www.magicjacktv.com/1/mac.asp
Back to top
View user's profile Send private message
afinegold
magicJack Apprentice


Joined: 17 Mar 2008
Posts: 23
Location: Bellevue, WA

PostPosted: Tue Mar 25, 2008 4:53 pm    Post subject:

Str8shooter,

Where did you get the information that the Mac MagicFix is for PCs also? The link you provided talks only about Mac software versions. I'm very reluctant to try your suggestion without some corroboration from others. And you didn't say you had tried and done it successfully on your own PC, only that it's for PCs also. So how do you know that?

Al--
Back to top
View user's profile Send private message
str8shooter
magicJack Apprentice


Joined: 19 Mar 2008
Posts: 26

PostPosted: Wed Mar 26, 2008 3:27 pm    Post subject:

afinegold

Hi, this is the tail end of one of my chats with customer service:

Jerry : yes - I am convinced It has a hardware problem. The only thing I havn't tried is un-installing it.
Ashley: Please download and run the MAC upgrade: http://www.magicjacktv.com/1/mac.asp (Applicable for XP & Vista users as well). This will reinstall the entire software on your magicJack.
Jerry : ok thank you Ashley, Selena, and Victoria
info: Your chat transcript will be sent to

I did receive my new MJ today. It works great, of course the last one did too the first day. And, no I still am not recognized by magicfix???
Back to top
View user's profile Send private message
afinegold
magicJack Apprentice


Joined: 17 Mar 2008
Posts: 23
Location: Bellevue, WA

PostPosted: Wed Mar 26, 2008 7:48 pm    Post subject:

Jerry, thanks for the good reply. But it sounds like your new MJ still gives you the big red X, right? And presumablly after applying the Mac version of MagicFix?

Although my CSR told me not to worry about the red X on accessing the MJ, i'm beginning to worry because another poster said that it mean that they won't be able to access the unit for any upgrades, etc., that we try to apply, and also because several posters have mentioned ordering and getting a replacement MJ.

So I'm not sure where we stand on this whole issue, except maybe on shaky ground! Help!

Al--
Back to top
View user's profile Send private message
str8shooter
magicJack Apprentice


Joined: 19 Mar 2008
Posts: 26

PostPosted: Thu Mar 27, 2008 5:08 pm    Post subject:

I was unable to apply the mac upgrade, as it doesn't recognize my MJ. The new one I installed yesterday is down today. I am still giving my land line provider the boot. I think having MJ and tracfones (still no monthly charges), we'll get along just fine.
Back to top
View user's profile Send private message
Elemeye
magicJack Apprentice


Joined: 10 Feb 2008
Posts: 17

PostPosted: Sat Apr 05, 2008 7:47 am    Post subject: MJ TechSupport suggested the Mac upgrade

Also have the same issue with "Unable to access your MJ" error message from MJ.

Have Vista32 and WindowsXP coputers that give the same error and yet the MJ itself seems to be working for making and receiving phone calls.

I've only had few concerns as the MJ Softphone did not keep settings for my preferred speakers settings of the headset and occasional extremally poor phonecalls quality.
Running the upgrade.exe seem to help most of the time but I did not feel that running that upgrade utility 10 times a day is a good solution.

Spent 30 minutes on the phone with MJ TechSupport and they also recommended to download mac version of the Upgrade Utility.
The person on the other side pointed me to the Web Site with the MAC Upgrade but it was displaying Apache Server error message as that portion of their Web Site was not working.
Next day that portion of the Website was working but the Juva Update utility was not recognizing my MJ and showing couple of red X on its attempts.

Now the Java utility would not show anymore for Mac Upgrades and the File Download has magicjackUpdateUtility.dmg file which would not work on Vista PC.

Also there was another suggestion from MJ Support to download the latest Java from www.java.com which I already had done.

Kind of waiting for resolution.

Did people who have gotten a replacement MJ get any different firmware on theirs that fixes this issue?
Back to top
View user's profile Send private message
afinegold
magicJack Apprentice


Joined: 17 Mar 2008
Posts: 23
Location: Bellevue, WA

PostPosted: Sat Apr 05, 2008 2:40 pm    Post subject:

elemeye,

When you had MJ tech service on the line, did you ask, or did they say, whether a single red X on the connection line, with all other lines showing a green check mark, was a problem or a failure or a concern, now or in the future? Like many others with Vista, I get the red X on that one line, but my MJ seems to be working just fine for outgoing and incoming calls. I dont use it that much--as least so far--but Im wondering if the red X is something we should be concerned with or just an anomly with Vista and/or XP. Does anyone have any advice for the rest of us on that?

Also, can you share the tech service phone number you called to get them?

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
bigbear78
magicJack Apprentice


Joined: 27 Mar 2008
Posts: 18
Location: California

PostPosted: Sat Apr 05, 2008 7:44 pm    Post subject:

^ there is no tech support number!! Chat support only! Sad
Back to top
View user's profile Send private message
Elemeye
magicJack Apprentice


Joined: 10 Feb 2008
Posts: 17

PostPosted: Sat Apr 05, 2008 8:39 pm    Post subject: Oups

Yeah. I've misspoken. It was a chat, not the phonecall conversation.
And the Technician at the time of our chat was not sure what that red X on unable to conenct to MJ message was about.

He did however mentioned that I should get the new Firmware update done which was supposently possible with the Mac version of the Update which was suppose to format the MJ and re0install everything to the most current standards.

Although he was playing stupid with me insisting on me fixing my Firewall settings to get rid of their Apache Web Server Error and put me on ignore or something after I've told him I get the same error on the other computer Network that does not have any Firewall Smile

Go figure. I think they had there someone who does copy/paste answers to customers inquries and has access to customer accounts to look them up. But no real understanding on what is what.
Back to top
View user's profile Send private message
Elemeye
magicJack Apprentice


Joined: 10 Feb 2008
Posts: 17

PostPosted: Sun Apr 06, 2008 6:06 pm    Post subject: Also on the failing hybridizer Mac Upgrade

Getting this trying to run it from http://support.magicjack.com/hybridizer/macUpgrade.html

magicJack Mac OS X Upgrade
Your magicJack must be present to perform the upgrade. Please do not remove the jack until the upgrade is complete.

Red X Failed to download the files necessary to upgrade your magicJack. Please contact technical support.
Red X An error occurred while upgrading your magicJack.

Is there a file someone could share which was successfully downloaded from that site?

I wanted to upgrade my MJ

Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message
HemiRick
MagicJack Newbie


Joined: 06 Apr 2008
Posts: 5

PostPosted: Sun Apr 06, 2008 7:17 pm    Post subject:

I also have the unable to connect to MJ in my magicfix page. and spent about an hour in chat w/ a tech to no help at all. Running XP SP2 and I'm not gonna worry about it till the MJ doesn't work.....
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> Magic Jack Technical Support All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB Ultra Turbo Extended Edition Live © 2001-9999, phpBB Group
magicJack and magicJack Plus are trademarks of magicJack LLP. This website is in no way affiliated, endorsed, or sponsored by magicJack LLP, and is an unofficial forum for consumers to openly communicate regarding their experiences with the magicJack products.