Unofficial magicJack Forum

Unofficial magicJack Forum

Your Unofficial magicJack and magicJack Plus phone service information resource
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
uniden cordless & mj+

 
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> magicJack Plus Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
playintennis5274
MagicJack Newbie


Joined: 12 May 2012
Posts: 2

PostPosted: Sat May 12, 2012 10:41 pm    Post subject: uniden cordless & mj+

hello.. new member.. my parents have a uniden cordless system w/ mj+ the base unit is corded, and plugged into mj+, which is plugged into my moms laptop. they have i think 4 handsets throughout the house, the closest is only 5' away from the base. only the base wil work. when u press talk on the handsets, it sounds like someone has left a phone off the hook somewhere in the house. thats it.. no dialton , no nothing.. can someone please give me some kinda info ? ? thank you
Back to top
View user's profile Send private message
black_icon
Dan isn't smart enough to hire me


Joined: 27 Sep 2011
Posts: 191
Location: out of nowhere

PostPosted: Sat May 12, 2012 10:48 pm    Post subject:

You need to make sure that the base phone of your cordless is connected to the MJ device directly and not to the wall jack anymore.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
playintennis5274
MagicJack Newbie


Joined: 12 May 2012
Posts: 2

PostPosted: Sun May 13, 2012 12:13 am    Post subject: uniden cordless system & mj +

It is.. the base is plugged into mj+ , & mj+ is plugged into my moms laptop. The base unit works fine w/ mj+... its the remote handsets that are not working properly..
Back to top
View user's profile Send private message
Thunder
Dan isn't smart enough to hire me


Joined: 27 Apr 2008
Posts: 156
Location: Chicago, IL

PostPosted: Mon May 14, 2012 1:52 am    Post subject:

Try taking each remote and place them in the base station one at a time. Maybe they need to be recoded to the base station for some reason.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Unofficial magicJack Forum -> magicJack Plus Support All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Powered by phpBB Ultra Turbo Extended Edition Live © 2001-9999, phpBB Group
magicJack and magicJack Plus are trademarks of magicJack LLP. This website is in no way affiliated, endorsed, or sponsored by magicJack LLP, and is an unofficial forum for consumers to openly communicate regarding their experiences with the magicJack products.